vrijdag 19 juni 2009

Musical Danique

Zondag 14 juni was het weer zover (en Roy was gelukkig op tijd terug vanuit het Zuiden.) Onze "kleine" oogappel had de jaarlijkse opvoering van de musical klas. En het was weer geweldig. Ook al had onze kleine meid dit jaar meer tekst en dansen en ze minder te zingen, ze had wel een rol die op haar lijf was geschreven. Ze had de rol van de verwende burgemeesters dochter Stephanie.

Het verhaal:

Gruwelijke groeten uit Stompdam:

Gruwelijke groeten is een muzikaal verhaal over een zeer gemene tweeling. Samen met mop wonen ze naast een spullenkerkhof.

Als de burgemeester besluit om die rommel voorgoed op te ruimen en er een viersterrenhotel te bouwen, beraamt de tweeling een duivels plan.

De V.I.P. gasten die de burgemeester heeft uitgenodigd om zijn plan te doen slagen komen terecht in een nachtmerrie. Want plannen vervliegen, projecten vergaan maar het spullenkerkhof van de tweeling blijft bestaan.

Als de wind je van de sokken blaast.
En er in je hoofd een storm raast.

Kijk dan om en wees dan niet verbaasd.

Ik dweil je tranen wel op.


Als verwende burgemeesters dochter Stephanie, een rol die op haar lijf geschreven was.


Met haar "toneel - ouders"


We wisten wel dat ze gekke bekken kon trekken. Alleen dat ze het gemaskerd moest doen.


Tja kleine meisjes worden groot. Alleen op dit moment vind ik het te hard gaan.


Dit moest even. Ze stonden er zo leuk voor.

Even voor de duidelijk. Dit is onze oogappel Danique en samen met haar zus Isa kunnen ze een hoop bij ons gedaan krijgen. Alleen zijn het helaas niet onze dochters, maar onze buurmeiden en nog veel belangrijker de dochters van hele lieve en dierbare vrienden van ons.

Geen opmerkingen: