vrijdag 24 juli 2009

Donderdag 23 juli: De steen is geplaatst

Woensdag 15 juli:

Dit is wat we de eerste keer hebben uitgezocht. We wisten alleen niet wat we wilden en waar we plek voor hadden. En we wilden perse een steen die heel erg leek op de steen van opa en oma.

De foto is een stand in en die wordt vervangen door een foto van pap. Die komt alleen later want de fabriek in Italie gaat de hele maand augustus dicht en het duurt 4 weken voor die klaar is. Dat redde ze niet dus.

We weten ook nog niet of we de duif of de ganzen willen. De duif is wat groter maar die heeft er dan weer mee te maken omdat we duiven los gelaten hebben op de begrafenis. En de ganzen zijn mooi en klein en een mooie opvulling. Dat wordt de volgende keer even uitproberen met de tekst.

De tekst wordt lucida calligrapher en in een licht roze kleur. Ook vonden we dat het tegeltje erbij moest op de steen.


Maandag 20 juli:

Vandaag gingen we nog even verder stoeien met de steen. We gingen hem goed keuren met alles erop en eraan en alleen nog de stand in foto natuurlijk. Ook is het toch de duif geworden en hebben we de tekst iets veranderd. In plaats van Liefdevol gedenken wij in Rust zacht. Ik vond het gedenken te zwaar en formeel. Zo wilde we de begrafenis niet en zo wilde ik de steen ook niet. Dit was meer de stijl van pap.


Donderdag 23 juli:

Vandaag werden we gebeld. De steen was klaar en werd vandaag geplaatst. In nog geen week tijd maar we hoopte dat het kon voor de vakantie. We wilden er graag heen en nu was er niks. Dus Jean-Paul en heren van Scholls en 't Hart dank jullie wel dat jullie het wilde doen voor jullie vakantie. Wij waarderen het zeer.








Wij zijn heel erg blij met de steen en de plek waar we eindelijk heen kunnen. Of zoals mam zei "je hebt eindelijk weer een huisje" We gaan in ieder geval weer met een beter gevoel naar de laatste rustplaats van pap. Nu de foto nog over 2 maanden.

Geen opmerkingen: