vrijdag 25 december 2009

DD Zondag 20 december: Sneeuwstorm

Zo ga je slapen met een beetje sneeuw en denk je dat het wel daarbij zou blijven, maar de waarheid was toch iets anders. Ik werd wakker met een complete sneeuwstorm om het huis heen en het balkon bij de slaapkamer lag al helemaal vol. Daar was zowat niet meer op te komen.



Ja en dan aankleden en maken dat we beneden komen. Ben was alweer helemaal door het dolle heen en die wilde wel graag naar buiten.




Ook Tibor vond het wel wat en maakte dat die aan het rennen kwam en aan het graven kwam. Alleen Thomas kwam weer eens niet buiten. Hij was net gewend geraakt aan het beetje wat er nog lag.




Je zakte dan ook wel helemaal weg in de sneeuw. Ik had gymschoenen aan, ja echt wit met grijs.



En toen ik binnenkwam was ik net de verschrikkelijke sneeuwvrouw, maar ja wat wil je ook als je net wakker bent.


En het bleef flink doorsneeuwen en langzaam aan zag je van onze hoekige hele grote plantenbakken helemaal niks meer. 


's Avonds belde de meiden. Ze wilde even buitenspelen met de honden. Alleen de honden vonden het te druk. Af en toe wilde Tibor nog weleens achter een sneeuwbal aangaan, maar dat was maar mondjesmaat. Dus moesten de dames zich maar vermaken met wat anders, en gingen ze elkaar maar achterna.



Alleen was Danique constant het slachtoffer en dan ging maar achter Isa staan. Alleen dan kreeg Isa weer te volle laag van Michelle (die woont in Zoetermeer en kon niet terug naar huis, de wegen waren vandaag onbegaanbaar. Er reed geen ov of niks.) maar dat had ze er wel voor over.




















Ook hadden de dames een sneeuwpop gemaakt. Ik heb hem voor hier maar een beetje kuiser gemaakt.















En dan hadden we nog Thomas die weer niet naar buiten wilde. Hij zat te janken voor de deur en was helemaal van slag. En dat waren we snel zat kan ik zeggen. Dus we hebben hem opgepakt en hebben hem zo in de hoge stapel sneeuw gegooid. Alleen wist die niet hoe snel die binnen moest zijn.



En ja toen moest die zijn pootjes even schoonmaken en zorgen dat ze weer warm werd.

Geen opmerkingen: