zaterdag 19 december 2009

DD Dinsdag 15 december: Lichtjesavond 2009

Zitten we maandagavond even bij de buurtjes om ze leuk nieuws te brengen van Joseph, spreken we ook gelijk af voor vandaag. Vraagt Roy ineens aan Isa of zij ook meegaat. Isa wist het alleen nog niet en zegt Roy ineens uit het niets "als jij meegaat, ga ik ook mee". Ik wist niet wat ik hoorde, ik had hem express dit jaar niet mee gevraagd.

Maar goed zo kwam het dus dat we eens ouderwets met zijn vijven naar Lichtjes avond gingen. In een overvolle tram met nog meer vierders maar dat maakte niet uit, wij gingen lol hebben.Na wat gewandeld te hebben kwamen we uit bij de stal. De dromedaris staat alleen niet op de foto. En dat was juist het leukste. De meiden vroegen zich af of die echt was. Totdat die ging lopen en het een echte bleek.Na de halve stad gehad te hebben kwamen we aan op de markt. En het eerste wat we zeiden met zijn allen was dat we dit jaar een echte kerstboom hadden. Normaal hadden we een boom met een kleine 50 lichtjes voor een boom van bijna 5 meter. Nu was die rijk versierd met lichtjes en hadden we ballen. Ja echt het was niet te geloven.Daarna was het tijd om op te warmen met een warme choco. Ook hadden Roy en ik nog niet gegeten en dat hebben we dus ook gelijk maar even gedaan.De groep werd alsmaar groter met twee vriendinnen van de meiden en dat leverde een hoop lol op. Roy had het duidelijk naar zijn zinJack en de meiden hadden lichtgevende oorbellen gekocht op de kerstmarkt. Alleen bij Jack wilde ze niet wat zij wilde.Als laatste werden we nog Merry Christmas gewenst door deze vrolijke boom.

Daarna zijn we maar naar het Station gelopen. De tram was gratis en op de heenweg al bijna niet in te komen. Dus hebben we maar een taxi terug gepakt. Konden Roy en ik gelijk even een tussenstop maken bij de Laatste Eer. Mijn verjaardagscadeau was binnen gekomen die middag.Nog even naar Jack en de meiden daarna en daar waren Toulouse en Viper weer bezig. Nou was Toulouse niet helemaal lekker en had al dagen niet gespeeld dus was dit een verademing. Alleen Viper is normaal al sneller en nu dus helemaal.Dus er kwam regelmatig wat langs gesjeesd en dat zat Toulouse nog te kijken waar ze nou weer heen was........... en dan zat Viper alweer te bedenken wat ze nu weer ging uithalen!!!!

Geen opmerkingen: