vrijdag 4 december 2009

DD 4 dec: Onverwachts Sinterklaasfeest

Zo ga je 's morgens maar weer eens naar de gebittenboer om je gebit weer eens aan te laten passen. Daarna ga je even boodschappen doen en dan ben je klaar en dan giet het. Je belt je man op en vraagt aan hem of je hem beneden ziet want met 2 boodschappen tassen en een grote paraplu en zeiknat wil je wel lekker naar huis, maar nee ik moest en zou naar boven komen.

Achteraf werd me duidelijk waarvoor. Ze wilde dat we naar het Sinterklaasfeest zouden komen. Alleen hadden wij onderling afgesproken dat we naar Scheveningen zouden gaan. Ze zeurde al de hele ochtend bij Roy en die had zoiets van vraag maar aan Tamara. En zo moest ik dus naar boven komen en het is ze gelukt. Het weer klaarde maar niet op en zo hebben we toch een beetje Sinterklaas gevierd.
Eerst even geholpen met versieren.Toen was het welkom Sint en pietEn toen kon het feest beginnen.Nadat alle kinderen waren geweest moesten een paar collega's even naar voren komen.De organisatie piet waarvan het maar goed is dat ze terug is naar Spanje maandag.De Sint neemt afscheidRoy met de nieuwe direkteurRoy met zijn cadeautje.Versiering.

Geen opmerkingen: