woensdag 25 november 2009

Maandag 2 november: Update Viper.

En daar gaat het helaas niet zo goed mee. De mensen waar ze vandaan kwam hebben ze weg gegeven als zijnde 8 weken oud. Alleen toen we haar de eerste keer zagen hadden we al het idee dat dat niet zo was. Ze was veel te klein en licht voor 8 weken oud.

Ze kreeg dan ook diarree omdat ze een wormenkuur heeft gehad waar ze nog te jong voor was. Haar oogjes zijn ontstoken en ze heeft vocht in haar longentjes. Ook heeft ze de niesziekte te pakken.

Roy is met ze naar de dierenarts gegaan omdat ze niet meer at. Nee vind je het gek. Alles deed zeer en ze vermagerde te snel. De dierenarts had zoiets van je hebt de Jan Snot van het nest waarop Jack zei dat dit nog de beste eruit was, maar de dierenarts gaf ze weinig hoop dat ze er door heen zou komen maar als ze er door heen kwam dan was het een vechter en een schitterende kat voor Isa. Ze moesten haar alleen al gaan straffen. Dametje nam het vechten ook figuurlijk namelijk. En dat voor een kitten van 4 tot 5 weken waarschijnlijk.

Maar goed, ze heeft nu druppels voor haar ogen, anti biotica voor haar longentjes en de niesziekte, de diarree was op dat moment al een stuk minder en ze heeft speciaal voer voor te jonge katjes omdat haar darmpjes van streek zijn omdat ze te snel bij de moeder is weggehaald. Ook moeten ze haar buikje gaan masseren want ze kan zelf haar ontlasting nog niet kwijt.Maar zeg nou zelf. Wie kan dit weerstaan??????

Geen opmerkingen: