donderdag 26 november 2009

Dinsdag 10 november: Update Viper.

Ja ja vandaag moest de kleine dame zich weer tonen aan de dierenarts en dat begon al leuk in de wachtkamer. Er was niemand in de wachtkamer en toen mocht ze even wat spelen van "mama" en "oma". Dat deed ze dan ook graag en ging rondjes lopen om de mand heen. En elke keer naar binnen en weer naar buiten. Maar toen kwam de assistente eraan en de kleine dame herkende de assistente en weg was Viper. Ze wilde er niet meer uitkomen.

Bij de dokter binnen was alles goed en had ze haar gewicht in twee weken verdubbelt. Ze eet dan ook als een gek en alles smaakt goed nou dat haar keeltje genezen was. Ook kreeg ze de prik en daar was ze het niet mee eens. Ze zette het op een lopen bij oma in de armen en toen draaide ze zich om en ging de dierenarts uitblazen. Ja een meisje met pit net als haar mama.

En thuis speelt ze heel graag met Toulouse en Mulan laat zich nog bijna niet zien. En als Mulan al beneden is dan ligt ze verstopt. Gelukkig weet ze nog niet overal op en overheen te komen dus is Mulan op een hoop plaatsen nog veilig.

(Foto's volgen nog. Wacht op een paar foto's van Isa, heb zelf nog niks gemaakt omdat ze zo ziek was en ik niet wilde dat ze er meer stress bij zou krijgen.)

Geen opmerkingen: