zaterdag 30 mei 2009

Update uit het Zuiden.

Roy heeft vrijdagavond toch gebeld naar het Zuiden en heeft zijn moeder gesproken. Ze ziet de ernst in van de situatie en is nu doorgeslagen naar dat ze het niet meer ziet zitten. Kortom het andere uiterste. Roy was erg aan het twijfelen of die het weekend wel moest gaan maar hij kan het niet over zijn hart verkrijgen om niet te gaan. Hij is bijna op het punt dat hij niet verder kan, maar we hebben allebei de knop om gezet en gaan ervoor.

Gelukkig heeft de actie van Esther wel wat uitgehaald en krijgt mam op 8 juni een botscan om te kijken hoever alles is. Hoe we haar op het bed krijgen is een ander verhaal. Dat wordt zoals het er nu uitziet plat spuiten. Maar goed we kunnen dan wel verder.

Verder heeft ze thuiszorg voor elke dag. Die verzorgen haar en haar wond, maar die blijven ook om te zien dat ze eet. Eventueel gaan ze ook 's avonds komen om zeker te weten dat ze dan ook eet. Dat is voor ons al een zorg minder en nu hopen we dat de rest ook nog gaat verbeteren al zijn we wel realistisch dat ze nooit geen 100 % meer wordt.

Geen opmerkingen: