zaterdag 29 augustus 2009

Zaterdag 29 augustus: De eerste vakantiedag > compleet

We hadden de deur van de slaapkamer open gelaten voor Kleintje de poes. Alleen om 5.oo uur vond ze het leuk om over mijn rug te komen wandelen omdat ze aandacht wilde. Dacht het niet en dus heb ik me maar slapende gehouden. Toen om 8.30 uur toch maar opgestaan omdat ik naar de wc moest en van slapen is niks meer gekomen. Roy was alweer met van alles bezig en om 9.00 uur stonden we maar om de douche.

Ondertussen hebben we het eerste berichtje van Esther gehad. We kunnen om 11.00 uur bellen om te vragen of de arts al is geweest en wat er verder moet gebeuren. Ze hadden ook 8 liter vocht weggehaald en daar schrokken we toch wel van. Dus nu is het even afwachten.

17.00 uur

Om 11.40 uur hebben we nog een keertje moeten bellen want de dokter was nog niet geweest. Toen kregen we te horen dat de dokter bezig was aan zijn ronde en toen zijn we 12.00 uur er gewoon heen gegaan. Ze stond al bij de balie om zich uit te schrijven. Dat had ze de hele tijd gezegd. Ik blijf niet langer als morgen. Mijn zoon komt en dan wil ik thuis zijn. Alleen wij waren er al. Ze had dan ook nog niet gelijk door dat we er waren. Ze was dan ook blij dat we er waren. Ze had een infuus-naaldje ingekregen op de Spoed gisteren omdat het wel eens nodig kunnen zijn, die ging dus onverrichter zaken weer eruit. Dat was het enige vervelende, want het bleef even goed bloeden.

Alles was goed. Ze waren even bang voor de longen want ze was erg kortademigheid. De longfoto was gelukkig goed en er was niks op te zien. Ook het bloed en het vocht was goed en dus konden we haar ook veilig meenemen. Ze hebben ook de afspraak voor woensdag voor de MDL arts laten vervallen. Nu moet ze alleen naar een andere arts die gespecialiseerd is met de lever en de osteoporose. Daar zou Roy woensdag met mee gaan.

Vanmiddag zijn we dus ook gewoon naar de stad gegaan en al was het wel gevoeliger, ze was wel blij dat ze gewoon even weg kon en dat ze alles om haar heen had. We zijn dan ook begonnen bij het theaterhotel Oranjerie. Konden we gelijk de kaarten ophalen voor Joseph. Ja ja we gaan nog een keertje en ik verheug me er nu al op. Daarna zijn we even door gelopen naar het Biebcafe waar Jessie werkt en toen terug naar huis. En we hebben echt weer even ouderwets genoten.

00.30 uur

Vanavond hebben we maar friet gehaald. Alleen we hebben allemaal even op bed gelegen en dat liep een beetje uit. Ik heb ook 2 en een half uur geslapen en dat ben ik helemaal niet gewend tussendoor. Het is altijd een drie kwartier en dan is het klaar. Hoe bedoel je we waren aan vakantie toe.

Mam is wel wat stijf en beurs en het gaat allemaal wat stroef nog, maar ze rommelt lekker aan en plassen gaat nu ook goed. Waarschijnlijk heeft haar blaas te veel in de verdrukking gezeten waardoor ze ook niet meer kon plassen. We hebben lekker tv gekeken en nu weer redelijk vroeg naar bed. En wedden dat ik weer slaap als een blok.

Geen opmerkingen: