zaterdag 29 augustus 2009

Vrijdag 28 augustus: De vakantie is goed begonnen > NOT

Het begon vanmorgen nog normaal. Roy moest nog werken en zou proberen lekker vroeg naar huis te komen. Alleen dat werd om half 11 uur al duidelijk dat dat niet ging lukken. Hij moest wachten op een telefoontje van een bank. Alleen die kwam maar niet waardoor die om 12.45 uur pas thuis kwam. Dus nog even de laatste dingen op de pc gedaan en daarna maar in gaan pakken. Daar waren we redelijk snel mee klaar en toen was het even afscheid nemen van de buurtjes. Isa wilde de honden nog even zien voor we weg gingen. Ook wij wilden ons meissie nog even zien want wij hadden haar al vijf weken moeten missen natuurlijk.

Om 15.30 uur Remy opgebeld of die Ben op wilde komen halen op het station om 16.00 uur. En die stond er al toen we aankwamen waardoor we de bus konden pakken om even na vieren. We waren precies om 17.00 uur bij de kennel. Nootdorp wordt aan twee kanten geteisterd door wegwerkzaamheden en dan ook nog een flink ongeluk op de overgebleven weg was een uitnodiging voor een complete verkeerschaos. Ook begon het flink donker te worden en te hagelen en te waaien. Toen we bijna bij de kennel waren kregen we ook nog een telefoontje dat me schoonmoeder weer opgenomen was omdat het vocht zich weer opstapelde in de buik. Toen was het vakantie gevoel alweer weg. Tibor afgeleverd en dan zo snel mogelijk terug.

Terug op het station van Delft stonden onze twee vaste taxichauffeurs klaar en dat was lekker. Daar kunnen we nog weleens een potje bij breken en ook nu weer. Raymond wachtte wel even op ons. Alles stond gelukkig klaar en alleen de vloer heb ik niet meer kunnen doen, sorry Jack. Ook had ik de riem van Tibor nog om mijn nek en die ligt nu dus hier.

En hier is Limburg. We zouden op het gemak om 20.00 de trein pakken. Na de drukte want de OWEE week was bij ons afgelopen en na op het gemak eten en drinken en een boekje gepakt te hebben. Alleen dat werd 18.30 uur en dan na snel alles gepakt te hebben. We zaten in een te lange trein die goed druk was. We hebben dan ook maar weer even 1e klas gereisd. Alleen Roy had de gewone kaartjes gepakt ipv de zomertour. En toen we er bijna waren kregen we voor de 2e keer controle (record) en die man was lief voor ons. Nu mogen we woensdag of donderdag ook 1e klas terugreizen maar dan voor de prijs van een 2e klas kaartje. Hebben we het verschil weer terug.

Ondertussen de belangrijkste mensen op de hoogte gebracht en werd ook Roy door Esther op de hoogte gebracht. Alleen was er nog weinig nieuws. Roy Esther op het hart gedrukt dat ze ons NIET op kwam halen, alleen eigenwijsheid is een eigenschap die alle vosjes (ja ook ik inmiddels) hebben. Ze stond er toch en dus werd eerst de koffers weg en wat drinken bij Dinner inn. En even de vriendje weer opgezocht.

Toen zijn we bijgepraat door Esther. Inmiddels was er alweer anderhalve liter vocht weggenomen en werd dat onderzocht. Ook was er alweer een foto gemaakt en was er bloed geprikt. Nu wordt het de uitslagen afwachten, maar dat horen we morgenochtend wel van Esther. Ook nog wat andere dingen besproken en toen naar huis.

Daar aangekomen had Roy nog even kromme zin. De tv was hier kapot gegaan en de kleine van de slaapkamer moest dus naar de huiskamer. Dat wilde niet. Ook de koffer werkte niet mee en dus was het even bal. Ook had ik gelijk de pc aangezet en dat was het ergste van allemaal. Poes verzorgt en toen konden we even gaan zitten. Alleen dat zitten werd voor mijn 1.30 uur. Roy lag om 00.00 uur en die was gauw weg.

Geen opmerkingen: