zondag 5 april 2009

Zaterdag 4 april: Weer naar huis

We waren vanmorgen netjes op tijd om pa op te halen alleen wisten we niet dat we via de nachtingang moesten. De hoofdingang blijft tot kwart over 1 dicht.

Op de zaal aangekomen was alles vannacht gelukkig goed gegaan. Het bloed was perfect gebleven en dus kon hij mee. Dat was maar goed ook want mam had al gebeld of we al bij hem waren. We konden bellen en dan kregen we de medicatie voor het weekend mee, dus dat maar gelijk gedaan.

Toen vertelde pap het "werkelijke" verhaal. De verpleger die bij het gesprek zat vorige week had vannacht nachtdienst. Dus toen die kwam kijken had die de wind van voren want pap was het er nog steeds niet mee eens. Toen bleek dat ze alles op 1 dag hadden gepland. Alleen de dr Rogge was het daar niet mee eens en die heeft het dus geboycot. Pap was not amused dus.

De medicijnen kregen we gelijk mee en volgens het verslag was alles perfect gegaan en pap zei ook al dat hij heerlijk had geslapen. Het ontbijt was ook heerlijk geweest en dus stonden we om 11 uur weer buiten.

De taxi was er ook snel en alleen het weer liet ons in de steek. En pap heeft het de laatste tijd toch al zo koud. Dus dat was minder.

Thuis aangekomen was het lekker rustig. Al vond mam dat ook niet fijn. Remy had met Chelsea bij een vriend geslapen. Alleen hij was on 1 uur en 8 uur ineens thuis gekomen om te kijken hoe het met mam ging. Beide keren zat mam dus ineens rechtop want ze had niemand verwacht natuurlijk. En beide keren lag ze te slapen.

Daar wat gegeten en even de boodschappen gedaan dan hoefde ik niet meer naar het winkelcentrum. Toen kwam het moment dat mam toch ook de prik moest gaan zetten. Ze vond het heel eng en wat de mannen bij mij flikte deden ze bij haar ook. En ik kan je zeggen dan word je alleen maar zenuwachtiger. Maar ze heeft het perfect gedaan en totzelfs pap gaf haar een compliment. En voor ons weer een zorg minder.

Toen naar huis. Hier nog een kleine boodschap en toen nog even een uiltje knappen. Toen gegeten en ging de telefoon. Pap wilde nog graag even komen en Roy heeft mam maar overgehaald om ook nog even te komen. En dat was niet zo moeilijk. Voor een Latte Machiatto kwam ze wel.

Nog even in bad en toen naar bed. Nu is het inmiddels zondag en zit ik klaar om dadelijk naar het Zuiden te vertrekken. Nichtje lief was gisteren jarig en ze had gevraagd of wij zondags wilde komen want op haar verjaardag zelf ging ze lekker uit met haar vrienden en achteraf kwam het ons perfect uit. Meis van harte en tot dadelijk.

De volgende blog over mijn vader wordt waarschijnlijk vrijdag. Dan krijgen we eindelijk de uitslag.

Geen opmerkingen: