maandag 20 april 2009

Maandag 20 april: Schoonmoeder

Vanmorgen kreeg Roy een smsje. Het Zuiden kwam niet voor zijn verjaardag naar Delft want mijn schoonmoeder kon het niet aan. Het volgende smsje was van twintig minuten voor hij zijn telefoon aanzette. Of hij zijn zus even wilde bellen.

Wat blijkt nou. Esther slaapt dus al het hele weekend bij mijn schoonmoeder en overdag wordt ze afgewisseld door de buurvrouw. Mijn schoonmoeder kan niks meer door de pijn in haar rug en loopt alleen maar te kermen van de pijn. Ze is vorige week bij de therapeut geweest en die heeft gezegd dat er een zenuw bekneld zit. Na dat ze behandeld is door de therapeut is het alleen maar erger geworden het weekend.

Nu zou Esther vandaag proberen de huisarts te laten komen en dan is het even afwachten wat hij zegt. Roy wil hier nog wat dingen doen en morgen de vergadering op zijn werk doen en dan kan hij als het nodig is morgen naar het Zuiden vertrekken om Esther even te verlichten en daar wat dingen over te nemen.

Inmiddels vragen we ons wel af waar het einde is. Want ook pap ziet het niet meer zo zitten. Hij wil niks meer en kijkt alleen nog maar tv of ligt te slapen. Naar ons wil die wel komen want hier is het "veilig" verder gaat die naar het ziekenhuis als het moet en dat is het.

Geen opmerkingen: