maandag 20 april 2009

Lekker druk weekend

Remy wilde het weekend graag naar Brabant naar vrienden. Hij wilde alleen Chelsea niet bij pa en ma laten want dan zou het uitlaten alleen bij ma neerkomen en dat wilde hij niet voor haar omdat ze pap al constant verzorgt. Zodoende heeft hij dus gevraagd of ze hier mocht. En wij waren zo gek om het wel te proberen. Het enige probleem dat we zagen was de kat en dat was zijn eigen probleem.

Dus vrijdag om 8 uur 's avonds stond dame voor de deur en vond het maar wat vreemd dat Remy zonder haar wegging. De nacht was onrustig en nou is dat niet zo vreemd want ik ben zelf ook onrustig en dus versterkte we elkaar mooi, maar ze heeft zich keurig gedragen.

Zaterdagochtend zaten we te ontbijten en ondertussen DVD te kijken en ineens ging alles uit. Bleek er een stroom lekkage te zijn in de stroom. Er waren al 4 huizen die vanaf vrijdagavond elf uur al geen stroom meer hadden. Wij hadden dan nog mazzel. De hele straat in rep en roer en iedereen stond buiten. Wij hebben even wat gedronken bij de Kraytjes en zijn daarna maar gaan wandelen met de hondenbrigade.


Dat wandelen vonden ze heerlijk. Zowaar hebben we eens lekker met de bal kunnen spelen. Die van ons gaat de bal achterna maar komt hem niet terug brengen. Chelsea wel en dan kun je leuk spelen.

Chelsea wilde vooral gek doen en genieten en dat lukte haar aardig en Bennie. Bennie die vond alles best zolang die maar buiten het gewoel bleef.

Zaterdagavond kwamen pap en mam want die vonden het weekend toch wel te lang zonder haar. Dus dat was heerlijk even bij kleppen en tv kijken. Om elf uur ging pap weg als laatste en toen was het nog even tv kijken en het einde van het programma heb ik niet gehaald. Ik lag heerlijk op de bank te knorren.

Remy kwam Chels zondag vroeg weer halen want ook hij had het niet naar zijn zin zonder haar. Ik heb de tuin een beetje gedaan en de rest van de dag hebben we heerlijk relaxt gedaan. Wat kan een mens daar toch van genieten.

Geen opmerkingen: