zondag 8 maart 2009

Donderdag 5 maart: beroerte update

Vannacht was het minder gegaan. Helaas hadden ze allemaal niet geslapen omdat omdat er eentje de hele nacht aan het spoken was geweest. Pa was dus ook weer een beetje chagrijnig en kon niet niet veel hebben. Ook had hij van de vele inspanningen een heerlijke hoofdpijn gekregen, maar wilde er niks voor in nemen. Verder waren er vandaag geen onderzoeken en dat vond hij eigenlijk wel prettig.

Ik ben vandaag alleen 's avonds geweest en mam kwam ook nog even want die moest nog even wat komen brengen. Dat was zijn scheerapparaat. Hij heeft drie maanden heerlijk op zijn gemak als een halve baardaap gelopen, maar nu moest het allemaal tip top zijn. Tot zelfs maandag vlak voor de HAP kwam heeft die zich nog even snel geschoren. Help mijn pappie wordt nog netjes.

Ook de verpleging maar gemeld dat zijn linker bovenarm zo pijn bleef doen en dat hij er weinig aan kon hebben. Ze zouden het melden bij de arts en dan zouden ze wel verder zien.

Door het gespook van de zaal genoot die nacht hebben twee andere zaal genoten zich uit de voeten gemaakt. Die mochten een dag later naar huis, maar die hebben gewoon gevraagd of ze niet een dag eerder konden gaan en dat mocht. Pa zou zich die nacht wel zoek maken . Hij wilde wel slapen en dat was ook wel nodig hoor.

Oja en zijn spraak gaat met sprongen vooruit. Als het niet lukt komt er keihard g*dverd*mme uit.

Geen opmerkingen: