woensdag 4 maart 2009

Dinsdag 3 maart: beroerte update

Hij is de nacht goed doorgekomen en heeft ma al vroeg laten bellen want hij wilde de tv aangesloten hebben en hij kon zelf natuurlijk niet zeggen wat hun rekeningnummer was. Dus moest de verpleging mam maar gelijk even bellen zodat ze het konden regelen. Pa en stil liggen dat gaat fout hij moet wel wat te doen hebben.

Vandaag zijn de logopediste en een therapeut bij hem geweest om te kijken hoe die eraan toe was en wat er allemaal moest gebeuren. De logopediste was tot zelfs even blijven wachten op mam omdat ze dingen wilde weten natuurlijk want ja pap kon het niet duidelijk maken.

's Avonds zijn wij geweest en hebben we hem maar wat lekkers en wat te drinken gehaald en uiteraard ook wat te lezen maar daar had hij het geduld nog niet voor en heeft dat maar even naast zich neergelegd. Wij hebben even een rondje met hem gelopen en kwamen we nog een oud collega van hem tegen die hem kende van Defensie en dat is toch al aardig wat jaartjes geleden. Die man was er inmiddels ook al achter wat er aan de hand was want pap zei maar niks terug. Die man bleek daar te liggen voor de tweede keer. Hij had dus al twee keer een beroerte gehad. En wenste ons succes en noemde zijn symptomen ook nog even op en die kwamen toch wel verdacht veel overeen. Ook dat hij vaak zo moe en lusteloos was de laatste paar maanden en dat hij aardig wat gewicht kwijt was.

Ook hebben we hem een mp3 speler achter gelaten. Alleen die werkt niet naar behoren. Ik zou de mijne achterlaten maar die was nog niet klaar. Ik ben benieuwd hoe dat gaat vannacht. Volgens zal die hem niet veel beluisteren. Roy had er zelf altijd heel veel problemen mee maar daar stond nog wel de muziek op die pap ook leuk vind. Morgen krijgt die de goede.

Daarna zijn we maar gegaan. Hij was heel moe en wilde lekker gaan slapen. Alles was vreemd natuurlijk en daarbij voelde hij zich natuurlijk niet optimaal en het was goed zo.

Geen opmerkingen: