zondag 27 september 2009

Zondag 13 september: Kermis Malieveld Den Haag.

Altijd rond Prinsjesdag is er in Den Haag kermis op het Malieveld. De laatste 5 jaar is het traditie geworden dat we met de meiden en de buuf er heen gaan. Zo ook dit jaar. Het was een winderige dag en dan ook nog wat aan de koude kant, maar volgens de voorspellingen zou het droog blijven. NOT dus, maar dat buitje kon ons niet deren.

De vlag wapperde dan ook vrolijk in top en hadden we de hoop dat de buien snel over zouden drijven.

Op de kermis zelf was het toch nog behoorlijk druk en draaide alles dus gewoon lekker door.

Isa had een vriendin te slapen en die was dus ook mee. Michelle het was gezellig.

Roy had eigenlijk hoofdpijn en is dus alleen hier in geweest. Hij was bang om het erger te maken. Later zou blijken dat Danique er een fikse hersenschudding aan over had gehouden. Ze is twee weken uit de running geweest. Ze gaat eigenlijk net weer naar school.

Even bijpraten en wachten totdat mams klaar is met het tellen van haar punten en het uitzoeken van haar prijs.
Verder kan je ons doodgooien met de spelletjes van de kermis. Normaal komen we armen te kort om de knuffels mee te nemen. Alleen dat viel dit jaar gelukkig mee. Jaap kon dan ook opgelucht ademhalen.

Dit jaar stond er voor het eerst boogschieten en dat wilde Roy wel weer eens doen. En hij kon het redelijk ondanks zijn arm.


Ook wilde de dames perse dat Roy zou schieten. Alleen de pijpjes hadden ze van staal gemaakt en wilde niet door, ondanks dat Roy ze elke keer vol raakte.

Nog wat nieuws. Een of andere brickgame. Het was een uitdaging die bijna niet te doen was.

Nog even geyahtzeed en daar had de jongste dame heel veel mazzel mee. Alleen met de prijzen uitzoeken had ze meer moeite.

Ook moesten we even schuiven. Daar kunnen we echt nooit omheen. Ook al hadden ze geen leuke prijzen. We stonden in ieder geval even droog.

And last but not least even naar de Kamelenrace. Alleen de vrouw die er bij stond mogen we niet meer. Want een kreng was dat.

Geen opmerkingen: