woensdag 2 september 2009

Maandag 31 augustus: Derde vakantiedag

Vandaag zouden we het lekker op het gemakje doen. Roy wilde uitslapen en dat kon ook volgens de planning. Alleen de thuiszorg zou komen maak daar hoefde Roy zich niet aan te storen. Maar de bel ging en het was niet de thuiszorg. De man van de vouwdeur van de logeerkamer stond voor onze neus en dus moest Roy nog opstaan. Die had best een aardig tijdje nodig en ondertussen kwam de thuiszorg ook. De man van de deur ging pas om half twee weg en Jordy had al gebeld hoe laat we naar de stad zouden gaan. Die had nog een dag vrij voor hij weer moest beginnen en er was een collega uitgevallen dus die moet aardig aan de bak deze week.

Om 14.00 uur toch maar de stad gegaan en daar eerst voor een tv gaan kijken. De tv van mijn schoonmoeder had donderdag de geest gegeven en dus moest er snel een andere komen. Dat werd een mooie Sony met een meubel want wat ze nu heeft is tv en meubel ineen.


Daarna even het terras opgezocht en daar kwam Esther ook heen en dus heerlijk met zijn allen van het weer genoten en bij gepraat. Nog even naar de Munsterkerk geweest om me kaarsje aan te steken en toen kreeg ik het even te kwaad.

's Avonds met Jordy en Esther wat gaan eten bij Dinner Inn. Voor Jordy gelijk de afsluiting van zijn vakantie en voor ons een avond niet koken. De mannen waren aan het puzzelen naar een woord van een 2 voor 12 van de top2000 hyves. En ze konden het woord maar niet vinden. Wat bleek nou. Ze hadden het wel goed maar er was een letter fout. Dus konden ze lang door puzzelen. Ook hebben de mannen lekker met een kaarsje gespeeld. Stond geen echte op de tafel maar zo'n nepper die snel uit en aan gaat. Daar zijn ze maar overgooiertje mee gaan doen. Ach je moet toch wat.

Geen opmerkingen: