zondag 27 september 2009

Trots op de gasten om ons heen.

We zeggen het niet vaak tegen ze maar we zijn super trots op de jongere generatie om ons heen. Ik mag graag zeggen dat het tijd wordt voor een nieuwe aanwas kleintjes maar de grotere zou ik voor geen goud willen missen. Ik vind het dan ook heerlijk om wat met ze te doen. Alleen hebben ze inmiddels hun eigen bezigheden en tijd verdrijf en hebben ze niet altijd meer tijd voor ons. Zeker die twee uit Roermond niet meer *snik*

Remy helpt ma waar hij kan sinds pap er niet meer is en heeft hij vrienden gemaakt door heel Nederland. Zo zit hij in Dronten en het volgende weekend in Maasstricht. Of ze komen vanuit heel het land naar hem toe. Heeft mam ook gelijk weer even afleiding.
Jordy werkt hard en wil toch weer een opleiding gaan doen en dan zullen wij hem ook wat vaker zien. Als alles goed gaat en hij wil nog steeds komt hij een stukje dichterbij in de buurt wonen. Hij wil dan in Den Haag gaan studeren en wonen (dan hoeven we nog een kwartier te reizen in plaats van twee uur). Hij heeft een goede baan en werkt zich langzaam op en is ook op zoek naar een eigen kamer. Al heeft die daar niet zo heel veel haast mee.

Jessy woont inmiddels samen en is ook bezig om zich op te werken maar dan in de horeca.

Jordy en Daantje zijn inmiddels alweer aardig wat jaren samen en dat gaat nog steeds fantastisch en elke keer dat we Daantje niet zien is eigenlijk te lang.

Jessy woont samen met Joey en dat is nu even moeilijk maar ze doen het goed samen.

And last but not least de oogappels van de overkant.

Isa zit inmiddels in 5 HAVO en is aan het knokken om haar diploma te halen. Maar dat gaat tot nu toe redelijk. Met haar nieuwe vervoermiddel is ze meer weg als thuis en crosst ze op het gemakje heel Delft rond.

Danique is overgegaan naar 2 Atheneum en heeft er Cambridge track bij. Dat betekent dat ze een groot aantal lessen in het Engels volgt. Bij de musical heeft ze het ook nog steeds naar haar zin en ook al kan ze nu even niet (flinke hersenschudding) ze maakt nog steeds leuke vorderingen. Ze was als 1 van de 12 die door mochten gaan met de selectie klas. Er hadden 350 leerlingen zich er voor aan gemeld. Ik ben benieuwd naar de volgende uitvoering. Ik baal er nog steeds van dat ik niet naar Musicals in Delft kon.

(Met dank aan Jordy en Jessy voor de foto's van Solar.)

Geen opmerkingen: