zaterdag 12 september 2009

Woensdag 2 september: 5e vakantiedag.

Vandaag hebben we boodschappen gedaan en verder lekker weinig. Een beetje gescrapt, gehaakt en gelezen en nog even een beetje bijgeslapen.

's Avonds zijn we bij Jessie en Joey geweest. Toch wel vreemd om bij je net samen gaan wonende nichtje op bezoek te gaan. Maar ze hebben het goed voor elkaar die twee. Ook hebben we eindelijk een leuke foto van die twee samen. Van Jordy en Danielle hebben we er legio alleen van die twee nog niet. Dat moest even veranderd worden natuurlijk. Ook had Jessie nog wat vragen over het huishouden. Over wat ze nou het beste met vlees kon doen. Joey had een kilo gehakt gehaald en zo in de vriezer gedaan. Maar goed dat was opgelost en waar ze dan de spaghetti-saus in moest maken. Ze had nog geen braadpan.

Ook had ze een leuke foto-lijst gezien die ze graag wilde hebben. Die gaan wij morgen voor haar halen. Ze stribbelde wel tegen want ze had al zo veel gehad van ons. Maar dat hadden we allemaal een keertje gewonnen met van alles en nog wat. Dus ze moesten nog een cadeautje van ons krijgen voor hun huisje.

Geen opmerkingen: