maandag 5 april 2010

Zaterdag 3 april: Naar Roermond en het theater.

Vandaag maar weer eens naar Roermond gegaan. We alweer anderhalve maand niet geweest en dat was te lang. Dus alles geregeld en wegwezen. Ik zag gelukkig op tijd dat we een stukje met de bus moesten. Tussen Eindhoven en Weert lag het eruit. Dus alles versneld gedaan en toen onderweg naar het station. Remy was ook op tijd en dus hadden we netjes de trein van negen uur.

In de trein was het flink druk en moesten we apart zitten. We hebben maar met de NDS gespeeld en dan konden we tenminste nog chatten. Bij Eindhoven twijfelden we nog even of we via Venlo zouden gaan, maar we hadden zoiets de bus is sneller. Alleen dat was het niet. Ten eerste waren er geen bussen en hebben er dus een half uur op moeten wachten. Ten tweede stonden we er met 500 man op de bus te wachten en ten derde was de trein net weg. Dus we hebben alles bij elkaar bijna vier uur over gedaan waar we er normaal  twee en een half uur over doen.


In Roermond aangekomen hebben we even wat gedronken en zijn we daarna naar de stad geweest. Even een beetje inkopen gedaan en lekker wat gedronken en toen weer naar huis. We gingen 's avonds naar het theater in Sittard naar Peter Corry. Esther belde namelijk een tijdje geleden op om te vragen of we dit weekend zouden komen. Dat was de bedoeling alleen zouden ze vanavond naar het theater gaan. Om een lang verhaal kort te maken. We konden een ander weekend komen, we konden alleen thuis blijven of we konden meegaan. Dat laatste hebben we maar gedaan.

En ik kan je zeggen daar hebben we geen spijt van. Wat een schitterende musical en wat hebben we genoten. Waarschijnlijk komt dezelfde musical nog in Belfast en daar gaan we dan misschien met zijn allen heen. Na afloop hebben we de cd's gekocht en heeft Peter Corry ze zelf getekend. En ik, ik heb nog lang flinke rode ogen gehad. Hoe bedoel ik was onder de indruk. Het ging vooral over je voorvaderen en dat was even gevoelig, maar wel mooi gevoelig.

Geen opmerkingen: