zaterdag 13 februari 2010

Zaterdag 13 februari: Sjtasie festatie

Vandaag zijn we in alle vroegte naar Roermond gegaan. We wilden eigenlijk gisteren al gaan, maar dan hadden we geen oppas voor de beesten. Dus dan maar vanmorgen, eerst zorgen dat de laatste dingetjes gedaan werden en daarna als een speer naar de trein. De reis ging zowaar eens voorspoedig en we waren zowaar eens op tijd in Roermond.

Daar was het even rustig bijkomen en maken dat we omgekleed waren en wat gegeten hadden voor 1 uur. We gingen toen naar de Roermondse binnenstad voor de sjtasie festatie. Behalve mijn schoonmoeder ging iedereen mee. Tot zelfs de kinders met hun vrienden waren mee en we hebben geweldig gelachen.

Daar zijn we gebleven tot ongeveer 4 uur en toen zijn we wat gaan eten. We hebben een traditie dat we dan een frietje gaan eten bij de Automatique en dan nog even naar de kermis. Alleen zijn we dit jaar daarna ook nog even een warm kopje vloeistof gaan drinken. Het was toch wel koud.

We waren om 7 uur weer thuis en hebben nog wat spaghetti gegeten en daarna even lekker onderuitgezakt gezeten want de ruggen wilde niet meer van het staan.

Dadelijk nog even lekker douchen en dan wat schaatsen kijken. De kamer opruimen (de carnavals-spullen liggen namelijk overal) en dan lekker vroeg gaan slapen.

Geen opmerkingen: