vrijdag 12 februari 2010

Woensdag 6 januari: Joseph met de buurtjes.

Vandaag zijn we met de buurtjes naar Joseph geweest in Utrecht. We hadden de vorige keer dat we in Limburg waren een vrijkaart gekregen van mijn schoonmoeder. Daarmee konden we 16 gratis kaartjes aanvragen voor Joseph. Ze doet mee met de postcode loterij en daar was het van. Wij zeiden natuurlijk geen nee en ook al hadden we hem al twee keer gezien. We wilden best nog een keertje gaan en wilden er best voor naar Utrecht. ''
 
Op de vraag wie we mee wilden nemen waren we er ook al vrij snel over uit en maakte we een musical fan eerste klas er heel blij mee. Zij en haar zus en hun ouders gingen mee. En van hun de buurman en de dochter en nicht en we hebben een lol gehad.

Alleen zaten we op de meest p*kke plaatsen die maar kan voorstellen. Maar goed we hadden bijna de vaste cast alleen werd Joseph gespeel door Roy van Iersel en dat vonden we toch de minste Joseph van allemaal. 
 
 
 We waren redelijk op tijd weer thuis ondanks de kou en sneeuw die we onderweg hadden en hebben echt weer genoten en nu is het wachten op Mary Poppins.

Geen opmerkingen: