woensdag 30 juni 2010

Donderdag 17 juni: Isa geslaagd.

Ja ons oudste oogappel is geslaagd voor het eerste deel van haar HAVO diploma. Ze mag het in twee jaar doen en heeft met 0 tekorten dit gedeelte gehaald. We zijn dan ook trots op haar.

's Avonds even een glas champagne gaan drinken en even een cadeautje brengen natuurlijk. Alleen het Franse elftal speelde en dus zat Jack met haar rug naar de tv. En dat was maar goed ook.

Dinsdag 15 juni: Vonnie's Angels en Mary Poppins.

Ik kreeg een smsje een paar dagen geleden of we zin hadden om mee te gaan naar Mary Poppins. Het smsje kwam van Ingrid en ja we hadden zeker zin. Dus was het vandaag zover. We waren aan het wachten tot Ingrid en Jos kwamen om weg te gaan. Gaat ineens de bel. Yvonne voor de deur met de hondjes. Danny kan onze deur niet voorbij lopen zonder te kijken of we er zijn. Nu belde ze maar eens aan en had Danny zijn zin. Die heeft even lekker kunnen knuffelen met Roy. Gelijk even de honden goed uitgelaten want ja ze moesten wel even alleen blijven.

Na het uitlaten waren ook Ingrid en Jos er inmiddels en die kregen de Pletterpet in de gaten en Ingrid moest hem natuurlijk even op. Daarna naar de tram gelopen en de hele rit tot aan Scheveningen hebben we heerlijk bijgeklept.

In Scheveningen aangekomen hebben we eerst de kaarten opgehaald en zijn we daarna wat gaan eten bij Columbus. We hebben echt heerlijk gegeten en veel lol gemaakt.

Na het eten als een speer naar het Circustheater en toen kon het grote genieten beginnen en genoten hebben we. Het was een schitterende musical en we hadden mijn favoriete Mary in de hoofdrol namelijk Sophie. We zijn er dan ook zeker van dat we hem zeker nog een keer gaan zien. En misschien wel meer.

Na afloop kregen we de gelegenheid om een handtekening te krijgen van Sophie en William. Dat hebben we uiteraard gedaan. Toen we buiten kwamen zijn we nog even bij Big Bell wat gaan drinken en daarna was het over en naar huis. Heerlijk nagenietend van een zalige avond.

Ingrid en Jos bedankt voor een heerlijke avond en we moeten het snel eens over doen!!!!

Maandag 14 juni: WK > Nederland - Denenmarken

Ja ja het is begonnen en we genieten volop. Oke het voetbal kan wat beter, maar met goed gezelschap en spannende momenten is het geweldig. Jack moest naar de psycholoog en Isa heeft gevraagd of we bij haar kwamen kijken. Het was maar goed dat Jack naar de psych moest want haar hart had het anders begeven. Jeetje we willen dus niet weten hoe het gaat als Frankrijk speelt.

dinsdag 29 juni 2010

Dinsdag 8 juni: Scheveningen.

Vandaag zijn we even gevlucht naar Scheveningen. Het regende wel maar alleen toen we in de tram heen en terug zaten dus hadden we er weinig last van. De zandsculpturen stonden er weer en die waren weer schitterend. Verder hebben we daar wat gegeten en zijn terug gegaan naar huis. Even lekker uitgewaaid en klaar voor de volgende drukke dagen.

Zaterdag 5 juni: Graf en mooi weer spelen.

Vandaag zijn we naar het graf geweest van pap. Even een kaarsje en een plantje gebracht en ook bij opa en oma even de kaarsjes gebracht en daarna nog even gekeken bij de bouw. Het belooft toch wel een mooi pand te worden. Maar we moeten nog even geduld hebben.

In de stad waren de mooi weer spelen en daar zijn we nog even naar toe gegaan. Even wat gegeten bij Moodz en daarna nog even op een terras op de markt nog wat gedronken. Daarna nog even rond gereden om te kijken of er ergens anders nog wat leuks was maar eigenlijk waren we te moe en te leeg om wat te vinden en dus hebben we het maar zo gelaten en zijn we na een ijsje gegeten te hebben, naar huis gegaan en hebben we Ik hou van Holland Oranje editie gekeken.

Vrijdag 4 juni: Brief aan pap

Ha die pa daar ver weg.

Het is vandaag alweer een jaar geleden dat je ons verliet. Je moest dat weten we, maar vrede hebben we er nog steeds niet mee. Jeetje wat kan je ineens een hoop vragen hebben waar geen antwoorden meer op komen. We missen je nu het wk er weer aankomt en met de BBQ's missen we je kookkunsten.

Pap hoop dat je het boven wel gezellie hebt met iedereen en dat je flink aan het kaarten bent en het scrabble bij houdt. Roy wil nog steeds revanche.

Pa je tekenen komen langzaam door en we houden van je.

Je dochter.

Woensdag 2 juni: Oranjekoorts

Ja ja ook hier wordt het langzaam Oranje in huis. Het is nog wel niet veel maar de Beessies en de pletterpet staan er al. Ook de voetbal gogo's komen langzaam in huis en wordt Tibor al gek van de baas, maar ach het is wel leuk.

donderdag 17 juni 2010

Vrijdag 28 mei: Weekend naar het Zuiden.

Dit weekend was er de grote kermis in Roermond en het stond weer door de hele stad. Helaas waren de weer-voorspellingen waren erg beroerd maar dat kon de pret niet drukken. In de trein was Roy al behoorlijk vrolijk en dat beloofde wat voor de rest van het weekend.

Vrijdag waren we laat en hebben we alleen nog wat tv gekeken en even wat bij gepraat.

Zaterdagmiddag zijn we de stad al in gegaan en hebben we de terrassen onveilig gemaakt. Het was stralend weer en dus hebben we heerlijk in de zon gezeten en ben ik weer een beetje verbrand. Ook heb ik twee ijscappucino's op.

's Avonds zijn we met zijn allen de stad ingegaan en hadden we voor de zekerheid de rolstoel meegenomen. Alleen heeft Esther er meer in gezeten als mam. De wederhelften van de jongste generatie waren allebei weg en dus was het weer eens ouderwets met zijn zessen de kermis onveilig maken. We hadden alleen niet zoveel knuffels dit keer. Alleen het weer begon roet in het eten te gooien. Roy en Jordy zijn in de zweefmolen geweest. Ze kwamen alleen verkleumd en zieknat er weer uit.

Zondagmiddag zijn we asperges gaan eten en daarna nog even de stad in. We zijn bij de eenarmige bandieten beland en hebben Esther en ik er een MP4 speler aan over gehouden. Mam en Binkie hebben ondertussen het plekje op het terras bezet gehouden. Toen we bij haar terug waren en naar de auto wilde gaan hebben we er maar even haast achter gezet. Het dreigde flink te gaan regenen en eenmaal in de auto begon het dus ook te regenen en vooral flink te onweren. De auto is ook nog even geraakt maar gelukkig niet te erg en konden we uitstappen in de garage, alleen Esther moest nog met Bink naar huis en dat vonden we toch wel eng.

Zondagavond moesten we alweer terug naar huis en was het weekend alweer veel te snel voorbij.

Dinsdag 1 juni: Een levensteken.

Ja ja ik leef nog. Alleen had ik even geen zin om mijn blog bij te houden. Niet dat ik geen leuke dingen heb gedaan, juist in tegendeel. Alleen mijn hoofd stond er even niet naar. Er zijn weer dingen gebeurt in de nog kleine familie die ik nog heb en dat is me even niet in de koude kleren gaan zitten. Op dit moment dunt die familie dan ook alleen maar uit.

Ik zal nog wel even in vogelvlucht een aantal collages plaatsen van wat we allemaal hebben gedaan de afgelopen maand en dat is een hoop.

Zaterdag 17 april: Forumdag.Vandaag was er weer een forumdag van het SA forum en dit keer kon ik gelukkig wel. En ik heb genoten. Angelique het was gezellig in de trein en het stukje wandelen ;-)

Donderdag 22 April: Roy jarig.

Ja ja voor iemand waarvan we niet dachten dat die ouder zou worden als 33 is die inmiddels 41 en gezond en kunnen we nog jaren vooruit.

Dinsdag 27 april: Fietsen
Ja ja we hebben de eerste fietstocht van het jaar er weer op zitten. We zouden maar een kilometertje of 15 a 20 fietsen alleen is het uiteindelijk 33 kilometer geworden. Dat voelden we dan ook wel even.

Woensdag 5 mei: Bevrijdingsdag.

Vandaag zijn we lekker met zijn tweetjes naar Den Haag geweest voor het bevrijdingsfestival en we hebben genoten.

Donderdag 6 mei: Blijdorp met de Kraytjes.

En we hebben weer genoten. Nu moeten we ook weer snel gaan want er zijn jonge tijgers geboren.

Zondag 9 mei: Moederdag in het Zuiden.

We waren veel te lang niet geweest en dus zijn we even op en neer gegaan en we hebben genoten. Zeker van de verraste blik van mijn schoonmoeder.

 Zondag 23 mei: de Kraytjes bij ons barbecue├źn

Het pinsterweekend hadden we weinig te doen en dus hebben we de buurtjes maar gevraagd of ze zin hadden om te komen eten en aangezien het lekker weer beloofde te worden hebben we besloten om de barbecue aan te zetten en we hebben dan ook tot tien uur buiten gezeten en genoten. Ook is Viper voor het eerst echt bij ons in de tuin geweest en dat belooft wat voor de rest van de zomer.