donderdag 17 juni 2010

Vrijdag 28 mei: Weekend naar het Zuiden.

Dit weekend was er de grote kermis in Roermond en het stond weer door de hele stad. Helaas waren de weer-voorspellingen waren erg beroerd maar dat kon de pret niet drukken. In de trein was Roy al behoorlijk vrolijk en dat beloofde wat voor de rest van het weekend.

Vrijdag waren we laat en hebben we alleen nog wat tv gekeken en even wat bij gepraat.

Zaterdagmiddag zijn we de stad al in gegaan en hebben we de terrassen onveilig gemaakt. Het was stralend weer en dus hebben we heerlijk in de zon gezeten en ben ik weer een beetje verbrand. Ook heb ik twee ijscappucino's op.

's Avonds zijn we met zijn allen de stad ingegaan en hadden we voor de zekerheid de rolstoel meegenomen. Alleen heeft Esther er meer in gezeten als mam. De wederhelften van de jongste generatie waren allebei weg en dus was het weer eens ouderwets met zijn zessen de kermis onveilig maken. We hadden alleen niet zoveel knuffels dit keer. Alleen het weer begon roet in het eten te gooien. Roy en Jordy zijn in de zweefmolen geweest. Ze kwamen alleen verkleumd en zieknat er weer uit.

Zondagmiddag zijn we asperges gaan eten en daarna nog even de stad in. We zijn bij de eenarmige bandieten beland en hebben Esther en ik er een MP4 speler aan over gehouden. Mam en Binkie hebben ondertussen het plekje op het terras bezet gehouden. Toen we bij haar terug waren en naar de auto wilde gaan hebben we er maar even haast achter gezet. Het dreigde flink te gaan regenen en eenmaal in de auto begon het dus ook te regenen en vooral flink te onweren. De auto is ook nog even geraakt maar gelukkig niet te erg en konden we uitstappen in de garage, alleen Esther moest nog met Bink naar huis en dat vonden we toch wel eng.

Zondagavond moesten we alweer terug naar huis en was het weekend alweer veel te snel voorbij.

Geen opmerkingen: