woensdag 30 juni 2010

Dinsdag 15 juni: Vonnie's Angels en Mary Poppins.

Ik kreeg een smsje een paar dagen geleden of we zin hadden om mee te gaan naar Mary Poppins. Het smsje kwam van Ingrid en ja we hadden zeker zin. Dus was het vandaag zover. We waren aan het wachten tot Ingrid en Jos kwamen om weg te gaan. Gaat ineens de bel. Yvonne voor de deur met de hondjes. Danny kan onze deur niet voorbij lopen zonder te kijken of we er zijn. Nu belde ze maar eens aan en had Danny zijn zin. Die heeft even lekker kunnen knuffelen met Roy. Gelijk even de honden goed uitgelaten want ja ze moesten wel even alleen blijven.

Na het uitlaten waren ook Ingrid en Jos er inmiddels en die kregen de Pletterpet in de gaten en Ingrid moest hem natuurlijk even op. Daarna naar de tram gelopen en de hele rit tot aan Scheveningen hebben we heerlijk bijgeklept.

In Scheveningen aangekomen hebben we eerst de kaarten opgehaald en zijn we daarna wat gaan eten bij Columbus. We hebben echt heerlijk gegeten en veel lol gemaakt.

Na het eten als een speer naar het Circustheater en toen kon het grote genieten beginnen en genoten hebben we. Het was een schitterende musical en we hadden mijn favoriete Mary in de hoofdrol namelijk Sophie. We zijn er dan ook zeker van dat we hem zeker nog een keer gaan zien. En misschien wel meer.

Na afloop kregen we de gelegenheid om een handtekening te krijgen van Sophie en William. Dat hebben we uiteraard gedaan. Toen we buiten kwamen zijn we nog even bij Big Bell wat gaan drinken en daarna was het over en naar huis. Heerlijk nagenietend van een zalige avond.

Ingrid en Jos bedankt voor een heerlijke avond en we moeten het snel eens over doen!!!!

Geen opmerkingen: