zaterdag 3 januari 2009

Bezoek aan de top 2000 studio.

Ja ja zondag 28 december was het dan toch zover. We mochten op uitnodiging van Jan-Willem Roodbeen de studio van de Top2000 bezoeken. En voor Roy en Mario als 2 van de 4 die hard beheerders van de http://top2000radio2.hyves.nl/ was dat een droom die uitkwam. Ze hadden zichzelf al min of meer uitgenodigd maar ja dan moet die uitnodiging nog wel beantwoord worden. En dat gebeurde.

Dat was een mooie meevaller na het missen van de top2000 a gogo. Dat was 21 december en toen wilde ik me verjaardag vieren omdat het 1 de dag zelf was en 2 we het zo druk hadden dat het niet anders ging. Oprichter Ries was dus wel gegaan met zijn vrouw en die hadden als speler van de quizz dus Marin Buitenhuis. De zanger van Van Dik Hout. Ik kan je wel zeggen dat ik flink baalde. Ik had hem zo graag eens ontmoet, maar ja die kans komt misschien nog. Maar goed even terug naar het onderwerp voor deze blog.


Die zondag begon hectisch, ik had aardig wat beestje te verzorgen en we zouden om 2 uur op het station zijn. Toen ik daar mee klaar was even snel omkleden en dan als een speer naar het station. Pa zouden we daar ontmoeten want ja de andere beheerders konden niet mee en we mochten met 5 man naar binnen bij de uitzending dus pa mocht dat plekje opvullen.


In de trein nog even doorluisteren naar de top want anders miste Roy te veel en pa ging op zijn gemak de krant nog maar even lezen en ik??? Tja met de camera spelen he. Ik moest oefenen voor die avond. Om goed half 4 aangekomen bij Beeld en Geluid en daar zouden we Mario en Ellen weer ontmoeten en dat was gewoon weer of we oude vrienden terugzagen en dat terwijl het pas de tweede keer was dat we elkaar zagen. Even wat drinken en de eerste foto maken en vooral laten maken was het op naar het museum gedeelte. Want ja daarvoor waren we eerder naar Hilversum gegaan.


Jeetje dat is best nog wel groot en 2 en een half uur is veel te weinig om daar rond te neuzen. Ik kan je zeggen dat het dan ook niet de laatste keer is geweest dat we daar heen zijn geweest, want we hebben meer als de helft niet gezien. Oke je mocht daar geen foto's maken maar ja met een klein cameraatje lukt het nog wel om in een vergeten hoekje een fotootje te schieten en dat deden Mario en ik dan ook.


Om 6 uur moesten we toch maar eens gaan eten. En dat werd A la carte in het museum zelf want ja anders waren we veel te laat want we moesten er om 10 voor 7 zijn. En dat was lekker daar. Totzelfs pa had aardig wat op en dat was op dit moment een wonder. Ook daar weer een paar foto's gemaakt.


En toen was het op naar de studio. Gelukkig kon ik met Mario en Ellen meerijden. Roy en pa lopen me toch te hard. Ondertussen Jack en Jaap nog even gebeld want die waren terug gekomen uit Frankrijk en anders zou het te laat worden. We moesten toch nog even wachten voor het gebouw op de rest en dan kan ik mooi even bellen. Toen eindelijk naar binnen want was toch wel koud buiten.


De ingang van het gebouw waar de radio studio is

Bij Jan-Willem in de studio gekomen werden we hartelijk ontvangen en hebben we gelachen. Het eerste wat hij deed was het licht in de studio dimmen, hij hield niet op plaatjes en film. Goh wat zou hij daar dan nog van terugkomen om ons uit te nodigen. (We werden op het forum Japanners genoemd want ze zagen alleen maar flitsen op de webcam.) We hebben dan ook 2 uur als een stel gekken zonder kop daar rond gelopen en we hebben alles bekeken. De uitzending was nog niet goed en wel begonnen en pap zat al op een stoel de techniek te bekijken. De meeste hadden hun koffie nog geeneens op. Maar iedereen heeft wel genoten. Roy heeft totzelfs zijn absolute nummer 1 in zijn handen gehad en pap wees me op de handtekingen van Nick en Simon en had ik me kadootje dus voor Ingie.Roy met zijn favoriete plaatje "against the wind van Bob Seeger.


De handtekingen van Nick en Simon. Ing kijk je even goed!!!!

Na afloop nog even snel op de foto met het hele spul en Jan-Willem natuurlijk. Buiten afscheid genomen van Ellen en Mario met de woorden dat we geen heel jaar wachten op de volgende ontmoeting. Toen even gauw nog wat drinken en naar het station. En de trein weer in terug naar huis.

Pap en Roy nog even gauw puzzelen. De crypto uit de Telegraaf lukte op de heenweg al niet dus was het dit keer maar een Fillipine.

Het was weer mooi geweest en wat hebben we weer gelachen. Mario en Ellen tot snel waar dan ook.

Nog wat leuke foto's van vandaag:


Geen opmerkingen: