maandag 19 januari 2009

50 jarige bruiloft

En zo zaten we voor de tweede keer deze maand in de trein. Vorige week woensdag om de peettante van Roy, tante Lies weg te brengen. En vandaag voor de gouden bruiloft van zijn peetoom, ome Jo en tante Gonny te vieren. Ze hadden de hele familie uitgenodigd om dat heugelijke feit te vieren en dus was de keus snel gemaakt en gingen we weer naar Limburg.

Ze vierden het op kasteel Limbricht. Een oud kasteel dat heel mooi gerestaureerd is en dat in de buurt ligt van Sittard.


Dus was het vooral een reünie van familieleden vanuit het hele land. Want de kinderen van Ome Jo en tante Gonny wonen door heel het land en ook wij wonen natuurlijk niet meer naast de deur. Dit was dus voor mij ook de gelegenheid om nog een neef en twee nichten te ontmoeten die ik nog nooit had gezien en dan ben ik toch al tien jaar samen met Roy.


We hebben veel bij gepraat met iedereen. We hebben veel gelachen met vooral Phillip want dat blijft toch een clown. We hebben lekker gegeten en gedronken en we hebben de belangrijkste ooms en tantes weer gezien. Ook hebben we veel uitnodigingen over en weer gedaan want we moesten toch echt weer een keer naar Vught komen (gaat wat lastiger zonder auto.) en hebben we ze uitgenodigd om een keertje naar Delft te komen.

Kortom ik ben benieuwd wanneer de volgende keer is dat we weer familie zien die we normaal niet zo snel zien. Maar Deze dag met een goud randje pakken ze ons niet meer af. Wat hebben we genoten. Alleen op de terug weg in de trein waren we allebei gesloopt. Roy heeft even liggen slapen en ik heb lekker gelezen en wat waren we blij dat we thuis waren, maar het was de reis dubbel en dwars waard.

Nu gaan we vrijdag weer naar Limburg voor de verjaardagen. Maar dan blijven we lekker slapen. Dat is toch een stukje relaxter.

Geen opmerkingen: