zondag 5 december 2010

Zondag 5 december: IJssculpturen Roermond.

Hier was het vandaag echt en ik meen echt shitweer. Regen, sneeuw en natte sneeuw wisselden elkaar op een flink tempo af en dus was het balen hier. We hadden afgesproken om naar de ijssculpturen te gaan, maar de man des huizes (oftewel Roy) had weinig zin maar moest het afleggen tegen schoonmamske en mij.

Het thema was dit jaar Hollywood in IJs en het was schitterend. Het was wel klein maar wel schitterend gemaakt.


Daarna hebben we nog even wat gedronken daar en daarna zijn we doorgegaan naar de stad. Het was koopzondag hier maar het was uitgestorven. Ik ben eerst even naar de Munsterkerk gegaan om een kaarsje te branden voor de dierbare die we moeten missen.

Esther en Jessie zouden we treffen bij het Munstercaf├ę. Daar nog lekker wat gedronken en gekwebbeld en toen kwamen er twee pieten het terras op lopen. Of we ook een liedje konden zingen. Ja hoor en dus hebben we zie ginds komt de stoomboot uit volle borst meegezongen. Piet helemaal trots en ik vond het ook wel weer eens leuk.

Thuis gekomen stortte ik even helemaal in. Ik heb veel te veel gedaan de afgelopen dagen en de haaknaald bleef niet meer in mijn handen zitten. Daarna gegeten en nu nog even de laatste dingen doen en inpakken en dan kunnen we zo weer gaan treinen. Ben benieuwd hoe het in Delft is. In Roermond is alle sneeuw weg en dreigt er ijzel, dus het is even afwachten of alles dadelijk goed gaat.

zaterdag 4 december 2010

Vrijdag 3 december: De kat en de sneeuw.

Terwijl we ons klaar aan het maken waren om het weekend naar het zuiden te gaan en dus de logeerkamer in orde moest voor degene die bij ons komt voor de beestjes. Was Thomas op het logeerbed gaan liggen. Meneer lag prinsheerlijk te slapen in de warme kamer en vond het dan ook niet leuk dat vrouwtje hem kwam storen. Maar ondertussen was het flink gaan sneeuwen bij ons en dat had die nog niet in de gaten. Hij zat gefascineerd naar buiten te kijken en ik baalde dat ik de camera niet bij mij had. Jullie raadde het al. Ik naar beneden als een speer om de camera te pakken. Hij bleef gelukkig zitten en ik heb de foto kunnen maken.


Nou zie je op deze foto niet goed dat het heel hard sneeuwt dus heb ik nog even een foto gemaakt hoe het buiten eraan toe ging.


Ik moet erbij zeggen dat poes al meer als een week bijna niet buiten is geweest door de sneeuw en er nu ook veel meeuwen rond vlogen want de baas had net brood gestrooid, Alleen die waren alweer toen ik de foto maakte.

Donderdag 2 december: Weer bij de dokter geweest.

En ik heb het eindelijk zover. Ik ga me bloed weer laten onderzoeken op b12 tekort en ik ga daarna beginnen met een b complex te slikken. De dokter wilde gelijk wat meer dingen testen en dus gaan we maandag maar bloed laten prikken en daarna beginnen met de nieuwe medicijnen. Ik hoop echt dat ik met 2 maanden een verschil ga merken.

Oke ik moet alleen eerst kijken of ik er tegen kan. Ik en vitamines zijn geen goede combi, maar dat zien we dan wel weer.We gaan gewoon uitproberen.

Vrijdag bel ik met mijn moeder en wat hoor ik tot mijn verbazing. Remy moest van de week ook weer bloed prikken en wat blijkt. Ook zijn b12 was te laag en moet aan de tabletten. Zo dokteren we nog even door met zijn twee├źn.