zondag 5 december 2010

Zondag 5 december: IJssculpturen Roermond.

Hier was het vandaag echt en ik meen echt shitweer. Regen, sneeuw en natte sneeuw wisselden elkaar op een flink tempo af en dus was het balen hier. We hadden afgesproken om naar de ijssculpturen te gaan, maar de man des huizes (oftewel Roy) had weinig zin maar moest het afleggen tegen schoonmamske en mij.

Het thema was dit jaar Hollywood in IJs en het was schitterend. Het was wel klein maar wel schitterend gemaakt.


Daarna hebben we nog even wat gedronken daar en daarna zijn we doorgegaan naar de stad. Het was koopzondag hier maar het was uitgestorven. Ik ben eerst even naar de Munsterkerk gegaan om een kaarsje te branden voor de dierbare die we moeten missen.

Esther en Jessie zouden we treffen bij het Munstercafé. Daar nog lekker wat gedronken en gekwebbeld en toen kwamen er twee pieten het terras op lopen. Of we ook een liedje konden zingen. Ja hoor en dus hebben we zie ginds komt de stoomboot uit volle borst meegezongen. Piet helemaal trots en ik vond het ook wel weer eens leuk.

Thuis gekomen stortte ik even helemaal in. Ik heb veel te veel gedaan de afgelopen dagen en de haaknaald bleef niet meer in mijn handen zitten. Daarna gegeten en nu nog even de laatste dingen doen en inpakken en dan kunnen we zo weer gaan treinen. Ben benieuwd hoe het in Delft is. In Roermond is alle sneeuw weg en dreigt er ijzel, dus het is even afwachten of alles dadelijk goed gaat.

Geen opmerkingen: