vrijdag 29 oktober 2010

Vrijdag 29 oktober: even spuien.

Even laten weten hoe het hier gaat en dat gaat niet goed. Ik heb via facebook de mensen een beetje op de hoogte gehouden, maar via de blog en hyves niet. Dus bij deze.

Ik heb al een tijdje klachten. Dat varieert van hoofdpijn tot heel veel last van mijn spieren en duizelig en misselijk. Maar vooral heel erg moe. Ik ben nog steeds aan het bijkomen van het weekend naar Limburg en dat terwijl we maandag terug zijn gekomen. Ik slaap heel veel en mijn hoofd hoeft maar een kussen te voelen en ik slaap.

Ik ben al bij de huisarts geweest en heb bloed laten prikken. Daar kwam uit dat mijn bezinksel te hoog was. Die moet ruim onder de 20 zitten en die was bij mij 38. Toen ik gisteren ging kijken naar wat voor klachten dat kon geven op internet, bleken mijn klachten naar voren te komen. Kortom ik ben hier voorlopig nog niet klaar mee. Ik wacht nu op een telefoontje van de huisarts om te kijken hoe we verder gaan.

Verder loop ik ook al 6 weken met een oorontsteking. Eerst alleen rechts daarna aan allebei de kanten. Uit een kweek is gebleken dat de bacterie resistent is geworden door de verschillende oordruppels en de antibiotica. Wat alleen nog helpt zijn druppels waar ik niet tegen kan en dan maar zonder. Nu doet het geen pijn meer en de pijn wil ik ook niet meer.

Verder gaat het niet goed met Remy. Bij hem komt alles van pap er nu uit en ook bij mij rommelt dat. Ik wordt net huilend wakker met het beeld voor ogen van ons vieren op bed terwijl we troost zoeken bij elkaar. En ik kan je melden, dat is helaas nooit gebeurt. Voordat ik wakker werd klonken de woorden dat we allemaal verder moesten. Pap probeert me gewoon iets duidelijk te maken maar ik kom er maar niet achter wat.

Zo weer genoeg geklaagd. Hopen dat de huisarts snel belt dan kunnen we verder........

Geen opmerkingen: