vrijdag 23 januari 2009

Project 7: SA sketchy sunday 18 - 1


Ja ja weer een leuke sketch online en aangezien ik merk dat ik toch leuker scrap als ik een hulpje heb doe ik dat tegenwoordig heel graag. En ik heb een stok achter de deur om meerdere keren per week te scrappen. Ze zetten er gewoon te leuke dingen neer.

donderdag 22 januari 2009

Rust.

Zal de rust na volgende week weer een beetje terugkeren???? Ik hoop het wel. Ik krijg nu niks uit mijn handen en ik ben maar zo moe. Een paar keer op en neer naar Limburg, een paar belangrijke uitslagen van mensen van wie je heel veel houdt, een kapotte ketel en een paar nachten weinig slaap gaan je niet in je koude kleren zetten. Dus ben ik maar weer begonnen met de vitamine bruistabletten. Alleen kijken hoe lang ik er tegen kan.

Gelukkig mag ik vanmiddag Tib weg brengen met de taxi. Het is me toch budweer hier en daar bij de bushalte heb je geen abri. Ook sta je nog eens bijna een half uur te wachten tot de bus weer komt en das geen pretje.

Nu toch maar even mezelf ertoe gaan zetten. Er wacht nog een hoop was goed op me.

Project 6: SA onlinecrop 21-1


Gisteravond was de onlinecrop weer en ondanks dat we eerst even weg geweest zijn heb ik hem toch nog gemaakt. De layout was te gaaf om het niet te doen en totzelfs Roy vond de uitwerking gaaf. Hij zei dat het nog wel wat met me werd *grrrr* maar ik vind hem zelf ook geweldig geworden.

Project 5: SA sketchy sunday 28-12


Deze sketch staat al even op het forum maar ja toen had ik de kerstfoto's nog niet. Ik heb me maar aan een klein deeltje ervan gehouden omdat ik ten eerste op a4 scrap en ten tweede de foto's werden dan te klein.

maandag 19 januari 2009

Project 3 en 4: Cadeautje voor ome Jo en tante Gonny.

Project 3 en 4 zijn dus drie flessen port die ik heb bekleed met een papieren koker en dan heb ik linten op de onder en bovenkant gedaan. Op de kokers heb ik twee poppetjes geplakt die ik van internet heb gehaald en daarop het gezicht van Ome Jo en tante Gonny heb geplakt. Om het cadeautje een beetje te verstoppen heb ik in de kokers een grote gele bloem gedaan.

Om ze te vervoeren heb ik het geheel op een dienblad gezet waarin ze foto's kunnen doen. Daarom heen heb ik plasticfolie gedaan en daarom heen nog een aantal strikjes.

50 jarige bruiloft

En zo zaten we voor de tweede keer deze maand in de trein. Vorige week woensdag om de peettante van Roy, tante Lies weg te brengen. En vandaag voor de gouden bruiloft van zijn peetoom, ome Jo en tante Gonny te vieren. Ze hadden de hele familie uitgenodigd om dat heugelijke feit te vieren en dus was de keus snel gemaakt en gingen we weer naar Limburg.

Ze vierden het op kasteel Limbricht. Een oud kasteel dat heel mooi gerestaureerd is en dat in de buurt ligt van Sittard.


Dus was het vooral een re√ľnie van familieleden vanuit het hele land. Want de kinderen van Ome Jo en tante Gonny wonen door heel het land en ook wij wonen natuurlijk niet meer naast de deur. Dit was dus voor mij ook de gelegenheid om nog een neef en twee nichten te ontmoeten die ik nog nooit had gezien en dan ben ik toch al tien jaar samen met Roy.


We hebben veel bij gepraat met iedereen. We hebben veel gelachen met vooral Phillip want dat blijft toch een clown. We hebben lekker gegeten en gedronken en we hebben de belangrijkste ooms en tantes weer gezien. Ook hebben we veel uitnodigingen over en weer gedaan want we moesten toch echt weer een keer naar Vught komen (gaat wat lastiger zonder auto.) en hebben we ze uitgenodigd om een keertje naar Delft te komen.

Kortom ik ben benieuwd wanneer de volgende keer is dat we weer familie zien die we normaal niet zo snel zien. Maar Deze dag met een goud randje pakken ze ons niet meer af. Wat hebben we genoten. Alleen op de terug weg in de trein waren we allebei gesloopt. Roy heeft even liggen slapen en ik heb lekker gelezen en wat waren we blij dat we thuis waren, maar het was de reis dubbel en dwars waard.

Nu gaan we vrijdag weer naar Limburg voor de verjaardagen. Maar dan blijven we lekker slapen. Dat is toch een stukje relaxter.

maandag 12 januari 2009

project 2: sketch L1 SA forum


De foto is gemaakt toen de meiden bij ons logeerde. En dat was vooral omdat ze weer eens met de honden wilde slapen. En de dames wilde uitslapen. Alleen de foto is om half 10 gemaakt dus echt uitslapen was er niet bij.

De sketch was deze ronde van Anja en ik ga hem nog een keertje gebruiken. Ik vond hem onwijs leuk.

zondag 11 januari 2009

Project 1: SA sketchy sunday 11-1


De foto's zijn gemaakt vlak voordat we naar binnen gingen bij beeld en geluid in Hilversum. We hadden een uitnodiging om de perspresentatie bij te wonen van de top 2000. Dit wordt een serie dus er komen er nog meer.

Ja ja Opnieuw de 25 projecten challenge

En nu dus ook echt eens volhouden. Ik ben mijn hoekje aan het opruimen en re-organiseren en ik wil het een keertje klaar hebben. Ik heb geen ruimte meer om te scrappen.

Zeg nou zelf dat kan toch niet meer *schaam*

Dus de telling wordt als volgt.

4 kaarten telt als 1 lootje en daar kan ik aardig wat mee doen aangezien ik dit jaar weer gewoon meedoe met de verjaardaglijst van het SA forum

En verder gewoon de lootjes als 1 en de eerste het ik net gemaakt.

De grotere projecten als cadeautjes en mini-boekjes tel ik als 2.

zaterdag 3 januari 2009

Bezoek aan de top 2000 studio.

Ja ja zondag 28 december was het dan toch zover. We mochten op uitnodiging van Jan-Willem Roodbeen de studio van de Top2000 bezoeken. En voor Roy en Mario als 2 van de 4 die hard beheerders van de http://top2000radio2.hyves.nl/ was dat een droom die uitkwam. Ze hadden zichzelf al min of meer uitgenodigd maar ja dan moet die uitnodiging nog wel beantwoord worden. En dat gebeurde.

Dat was een mooie meevaller na het missen van de top2000 a gogo. Dat was 21 december en toen wilde ik me verjaardag vieren omdat het 1 de dag zelf was en 2 we het zo druk hadden dat het niet anders ging. Oprichter Ries was dus wel gegaan met zijn vrouw en die hadden als speler van de quizz dus Marin Buitenhuis. De zanger van Van Dik Hout. Ik kan je wel zeggen dat ik flink baalde. Ik had hem zo graag eens ontmoet, maar ja die kans komt misschien nog. Maar goed even terug naar het onderwerp voor deze blog.


Die zondag begon hectisch, ik had aardig wat beestje te verzorgen en we zouden om 2 uur op het station zijn. Toen ik daar mee klaar was even snel omkleden en dan als een speer naar het station. Pa zouden we daar ontmoeten want ja de andere beheerders konden niet mee en we mochten met 5 man naar binnen bij de uitzending dus pa mocht dat plekje opvullen.


In de trein nog even doorluisteren naar de top want anders miste Roy te veel en pa ging op zijn gemak de krant nog maar even lezen en ik??? Tja met de camera spelen he. Ik moest oefenen voor die avond. Om goed half 4 aangekomen bij Beeld en Geluid en daar zouden we Mario en Ellen weer ontmoeten en dat was gewoon weer of we oude vrienden terugzagen en dat terwijl het pas de tweede keer was dat we elkaar zagen. Even wat drinken en de eerste foto maken en vooral laten maken was het op naar het museum gedeelte. Want ja daarvoor waren we eerder naar Hilversum gegaan.


Jeetje dat is best nog wel groot en 2 en een half uur is veel te weinig om daar rond te neuzen. Ik kan je zeggen dat het dan ook niet de laatste keer is geweest dat we daar heen zijn geweest, want we hebben meer als de helft niet gezien. Oke je mocht daar geen foto's maken maar ja met een klein cameraatje lukt het nog wel om in een vergeten hoekje een fotootje te schieten en dat deden Mario en ik dan ook.


Om 6 uur moesten we toch maar eens gaan eten. En dat werd A la carte in het museum zelf want ja anders waren we veel te laat want we moesten er om 10 voor 7 zijn. En dat was lekker daar. Totzelfs pa had aardig wat op en dat was op dit moment een wonder. Ook daar weer een paar foto's gemaakt.


En toen was het op naar de studio. Gelukkig kon ik met Mario en Ellen meerijden. Roy en pa lopen me toch te hard. Ondertussen Jack en Jaap nog even gebeld want die waren terug gekomen uit Frankrijk en anders zou het te laat worden. We moesten toch nog even wachten voor het gebouw op de rest en dan kan ik mooi even bellen. Toen eindelijk naar binnen want was toch wel koud buiten.


De ingang van het gebouw waar de radio studio is

Bij Jan-Willem in de studio gekomen werden we hartelijk ontvangen en hebben we gelachen. Het eerste wat hij deed was het licht in de studio dimmen, hij hield niet op plaatjes en film. Goh wat zou hij daar dan nog van terugkomen om ons uit te nodigen. (We werden op het forum Japanners genoemd want ze zagen alleen maar flitsen op de webcam.) We hebben dan ook 2 uur als een stel gekken zonder kop daar rond gelopen en we hebben alles bekeken. De uitzending was nog niet goed en wel begonnen en pap zat al op een stoel de techniek te bekijken. De meeste hadden hun koffie nog geeneens op. Maar iedereen heeft wel genoten. Roy heeft totzelfs zijn absolute nummer 1 in zijn handen gehad en pap wees me op de handtekingen van Nick en Simon en had ik me kadootje dus voor Ingie.Roy met zijn favoriete plaatje "against the wind van Bob Seeger.


De handtekingen van Nick en Simon. Ing kijk je even goed!!!!

Na afloop nog even snel op de foto met het hele spul en Jan-Willem natuurlijk. Buiten afscheid genomen van Ellen en Mario met de woorden dat we geen heel jaar wachten op de volgende ontmoeting. Toen even gauw nog wat drinken en naar het station. En de trein weer in terug naar huis.

Pap en Roy nog even gauw puzzelen. De crypto uit de Telegraaf lukte op de heenweg al niet dus was het dit keer maar een Fillipine.

Het was weer mooi geweest en wat hebben we weer gelachen. Mario en Ellen tot snel waar dan ook.

Nog wat leuke foto's van vandaag: