maandag 15 september 2008

Kermis

Wat is er heerlijker dan op een zondag in het zonnetje met zijn vijven eropuit te gaan. Niks!!!! dus zijn we gisteren met de oogappels en hun mams naar de kermis in Den Haag geweest. Na alle regen was het een welkome afwisseling om gewoon even in het zonnetje rond te kunnen wandelen.



Ze hadden er wat nieuws staan. Flipperen en dat vonden we geweldig, echt weer eens wat nieuws en dat hebben we dan ook veel gedaan. Nu wilde paps alleen niet te veel knuffels meer in huis omdat het huis daar dicht groeit onder de knuffels. En wat kiest mams als prijs. Juist een knuffel, al had ze hem bijna ingewisseld voor een echte woef.


Roy en Danique gingen natuurlijk voor het echtere werk en wilde in de breakdance. Ik zat zowiezo met die verrekte budspier en kon niet veel en de rest hoefde niet zo hard dus gingen die twee twee keer.


En wij???? Wij keken wel vanaf het terras toen.


Er stond ook een 60 meter hoge zweefmolen en Roy ging alleen terug naar de kermis als die daar in kon gaan. Maar ja alleen is niet leuk en ik ben geen held. En Danique is zo'n tutje die gaat overal in als het maar met Roy is. Dus daar gingen ze.




Vlak voordat we weggingen wilden ze nog een keertje. En deze keer had ik ze de camera meegegeven. Dat leverde mooie (uiteraard bewogen) foto's op.



donderdag 11 september 2008

Gek op oranje

Welk oranje vragen jullie je af. Nou niet van het voetbal! Jong oranje (regerend europees kampioen) al uitgeschakeld voor het volgende toernooi. En dan oranje wat net weliswaar heeft gewonnen, maar de poule nog maar door moet zien te komen.

Ook niet me kleur voor kleren, draag gewoon het liefst zwart of andere kleurtjes maar geen oranje.

Wat dan wel hoor ik je je eigen afvragen. Nou die van Freek Bartels. Winnaar van aanstormend talent bij de laatste musicalawards en speler van de rol Enjolras in Les Miserables. Hij doet nu mee aan op zoek naar Joseph en ik kan je zeggen.... KIPPENVEL.... Ik hoop dat hij het wordt en dan ga ik er zeker heen. Wat een stem heeft die gozer.

Net heerlijk een spelletje gedaan met de cd van Les Mis op de achtergrond. Heerlijk....

donderdag 4 september 2008

De wolken

Stil liggend in het gras,

Starend naar de wolken

die voorbijrazen door de wind,

Dezelfde wind die alle gedachte

van mij wegblaast,

Verdwalend in het niets van het alles.

Genietend van de rust van de leegte

Wetend dat jij mij weer vind als je

vind dat het genoeg is.

JJJJJJAAAAA

We zijn weer terug. We hebben aardig wat telefoontjes eraan moeten spenderen, maar we hebben weer internet thuis en dus kan ik hier weer gewoon het bij gaan houden. Dus daar beginnen we nu dan ook maar weer gelijk mee.