maandag 15 september 2008

Kermis

Wat is er heerlijker dan op een zondag in het zonnetje met zijn vijven eropuit te gaan. Niks!!!! dus zijn we gisteren met de oogappels en hun mams naar de kermis in Den Haag geweest. Na alle regen was het een welkome afwisseling om gewoon even in het zonnetje rond te kunnen wandelen.Ze hadden er wat nieuws staan. Flipperen en dat vonden we geweldig, echt weer eens wat nieuws en dat hebben we dan ook veel gedaan. Nu wilde paps alleen niet te veel knuffels meer in huis omdat het huis daar dicht groeit onder de knuffels. En wat kiest mams als prijs. Juist een knuffel, al had ze hem bijna ingewisseld voor een echte woef.


Roy en Danique gingen natuurlijk voor het echtere werk en wilde in de breakdance. Ik zat zowiezo met die verrekte budspier en kon niet veel en de rest hoefde niet zo hard dus gingen die twee twee keer.


En wij???? Wij keken wel vanaf het terras toen.


Er stond ook een 60 meter hoge zweefmolen en Roy ging alleen terug naar de kermis als die daar in kon gaan. Maar ja alleen is niet leuk en ik ben geen held. En Danique is zo'n tutje die gaat overal in als het maar met Roy is. Dus daar gingen ze.
Vlak voordat we weggingen wilden ze nog een keertje. En deze keer had ik ze de camera meegegeven. Dat leverde mooie (uiteraard bewogen) foto's op.3 opmerkingen:

angelina zei

Hele leuke foto's. En mij krijg je ook niet in die schommel ;) groetjes Angelina

elske zei

Wauw wat een apparaat is dat zeg hihihi mij niet gezien ,mooie foto's!!!

Chantal zei

Leuke foto's!:D Kermis is altijd zo leuk! Ik kijk ook altijd uit naar onze "grote" kermis 1 x in het jaar en dan lekker met de hele familie erheen heerlijk.