maandag 26 september 2011

Vrijdag 9 september: Creabeurs Rijswijk

Ik wilde heel graag gaan,was dan ook een jaar niet geweest. Ik wieen niet alleen gaan en dus heb ik de buuf meegevraagd en ook hebben we Isa mee gevraagd maar die had al een afspraak. Roy had er op gerekend dat Isa mee zou gaan en had aangeboden om te rijden. Alleen Isa ging niet mee omdat ze de hele week haar vriendje niet gezien en dus ging dat voor. Roy is toch met ons mee gegaan om te rijden en vooral te lachen en dat lachen hebben we gedaan. Ik heb maar de helft van de beurs gezien, maar ik heb wel flink gelachen.

Ik heb wel flink in kunnen slaan. En geen enkele scrapdingen. Ik heb alleen maar spullen gekocht voor het art journallen.


Was er zelf wel heel blij mee. Nadat ik alles had laten zien en we nog even een klein rondje maakte omdat Jack nog wat voor de meiden mee wilde nemen, kwamen we plastic eieren tegen. Al gauw kwam het idee om ze voor de kerst te gaan gebruiken. Dat werd dus een dolle boel kan ik je vertellen. De dame en heer hadden dus een stuk meer van de beurs gezien. Ik kan je zeggen dat die een stuk meer wisten te vinden dan ik. Maar we hebben nog een aantal leuke dingen te scoren.


Daarna hadden de dame en heer even een pauze nodig voor we naar huis reden en Jack wilde nog even de pakjes voor de meiden maken en Roy heeft haar even geholpen. Dat werd ook weer een dolle boel, ik kan je zeggen we werden steeds meliger.


Halverwege de beurs had Jack contact met het thuisfront en we hadden weinig keus in waar we aten die avond. Zo duurde de middag nog lekker langer. Jack wilde weleens weten wat Roy's nieuwe verslaving was. Wordfeud via de telefoon en van het 1 kwam het ander.....


Zo hebben we nog een heerlijke avond gehad.......

Geen opmerkingen: