woensdag 22 oktober 2008

Scrapproject onlinecrop SA 21 -10

Mijn eerste lootje met Tom in de hoofdrol. De printer wilde niet meewerken en drukte alleen zwart/wit uit, maar achteraf was dat alleen maar leuk.

Dit is mijn uitwerking:


En dit de journaling:


En zo kwam je op 3 oktober 2008 ons leven binnen. Het zwerven wat je een aantal weken had gedaan was over en de rokers bij DLE konden weer rustig roken.

Meet Thomas.


Naam:

Thomas Acda > roepnaam Tom
Bijnamen:
De voornaamste Spook, zwerver, sphinfx, etter en klier.

Geboren:

In 2006 maar wanneer precies is de vraag. Nu staat hij op 22 april 2006

Sekse:

Een ex-kater, daarom dachten we ook eerst dat het een vrouwtje was.

Bij ons sinds:

3 oktober 2008

Daarvoor:

(Vermoedelijk 6 weken) rond gezworven bij de Laatste Eer.

Favoriete plekjes in huis:

Het washok boven, het aanrecht want dan kan die zich verstoppen achter de lamellen en de eetkamerbank.
Favorieten bezigheden:
Eten en slapen, maar ook boksen met de baas, spelen met zijn "muis", het behang er alvast afhalen want dat bevalt meneer geloof ik niet.

Minder favorieten dingen in huis:

De honden en de plantenspuit.

vrijdag 10 oktober 2008

avontuur werk

En een avontuur was het zeker. Ik had gesolliciteerd bij de TPG. Ik wilde wat aan me lijn gaan doen en gelijk wat werkervaring. Aan me lijn heb ik weinig kunnen doen en ook mijn werkervaring is niet echt aangevuld. Het werd 1 groot fiasco. Ik heb het dus 1 dag volgehouden en de tweede dag in samenspraak al geeneens meer gedaan. Het was te zwaar en de afspraken waren niet goed. Kortom maar weer op zoek naar ander werk.

Maar door dat avontuur ben ik weer even in de put gezakt. De spanningen van afgelopen tijd kwamen naar boven en ik heb dus maandag en dinsdag zulke huilbuien gehad dat het niet goed ging. Ik ga dus morgen ook naar de dokter want dit was de druppel dan kan ik wel mindere met de Prozac maar ik wil me wel goed in me vel blijven voelen.
Om tot rust te komen doe ik dan mandala's inkleuren en echt je wordt er rustiger van. Hier eentje die ik vanavond heb ingekleurd.
Sarah

En toen was je mams ook al weer 50 en moest er wat speciaals gedaan worden. Pa kon een leuke Sarah regelen. Alleen was ze 2 en een halve meter hoog !!!!!!!

Ze vond het bekijks niet leuk maar ja de hele buurt weet wel dat ze Sarah heeft gezien. Natuurlijk moest ze er ook even bij gaan staan. Nou toen vond ze het helemaal niet leuk meer. Oke ze zag er wel de humor van in en ze voelde zich ook echt 50.

Mam van harte en nog vele jaren.

maandag 6 oktober 2008

scrapproject drieluikkaart

Gisteren was het world card making day en Ingen had voor ons allemaal leuke opdrachtjes bedacht voor op het SA Forum. Zo ook de workshop voor deze kaart. Ik heb gisteren niet mee kunnen doen en heb hem dus vandaag gemaakt.

donderdag 2 oktober 2008

scrapproject sketch J1 SA forum

Met de nieuwe cyclus van de sketchen weer op het forum heb ik ook mijn voornemen weer opgepakt om ze allemaal te maken. Dit is de eerste.
Dit keer is die ontworpen door Anja (scrappie)


En dit is mijn uitwerking:


En de journaling: