donderdag 21 augustus 2008

Nieuw tijdverdrijf

Een week geleden hadden ze op het SA forum over een nieuwe manier van afdrukjes in kleuren. Ik had toevallig nog het soort stiften waar ze het over hadden. Namelijk de COPICS. Ik het uitgeprobeerd en ik vind het het einde. Ik kan namelijk maar niet overweg met de aquarelpotloden en al helemaal niet met de pastelpotloden en doezelaars en liet ik het kaartenmaken maar voor wat het was. Ik heb totzelfs me eigen van de verjaardagslijst af laten halen van het SA forum en dat terwijl ik het toch heel gaaf vond vorig jaar met mijn verjaardag. De hele kastdeur hing vol. Dus nu een voorraad maken en dan in januari weer heel snel mee beginnen.

Maar ik had een paar belangrijke kleuren niet en ben dus gisteren naar Harolds in Rotterdam geweest. Danique wilde wel mee want toen ze hoorde waar ik heen ging geloofde ze me niet. Ze stond echt met grote ogen te kijken en ze heeft voor haarzelf pastelkrijtjes mee genomen.

De stiften die ik wilde waren in de aanbieding en dus kon ik een leuk aantal stiften kopen. En ik ben er ook flink mee bezig geweest.

Hier op verzoek twee voorbeeldjes. De afdrukjes zijn kleurplaten die ik heb verkleind en uitgeprint heb op 4CC 100gr papier. (Thanks pap, het pak zal nu wel hard gaan)
Geen opmerkingen: