zondag 30 oktober 2011

Vakantie 2011

Na een hele mooie lente en een draak van een zomer wist Roy het zeker, als hij vakantie kreeg was het mooi weer, Laat dat nou laatst september begin oktober zijn. Net voor de herfstvakantie had die drie weken. En laat dat dat nou een echte onvervalste Indian Summer zijn. We hebben heerlijk weinig gedaan en zijn alleen een week naar het Zuiden geweest. Hier een compilatie van de mooiste foto's:

  1 dag zijn we met mamske en Esther zijn we naar de Apenheul geweest. Dat wordt inmiddels vaste prik en we vinden het nog geweldig ook. Hier zijn aardig wat foto's gemaakt door iedereen. Dus ook hier de mooiste van iedereen: 

Art journal: Beware of the witch.

Op het art journal forum was de challenge deze maand halloween. Ook deze maand heb ik weer meegedaan natuurlijk. En dit is mijn uitwerking.


De pagina is eerst met gesso bewerkt en daarna kleur aangebracht met neocolors 2. Daarna heb ik er een laag witte plakaatverf overheen gedaan. De spookjes heb ik zelf getekend en daarna met viltstift de oogjes gedaan. Verder heb ik er wat glitters overheen gedaan. Het heksje heb ik zelfgetekend met behulp van dragoart.com Verder heb ik knipsels gebruikt uit allerlei boekjes. En bewerkt met witte pen en zwarte pen.

Nog twee foto's van de pagina's:

zaterdag 8 oktober 2011

Art journal: Herfst

Twee bladen uit mijn omgebouwde kookboek. Ik blijf het toch leuk om daarin te kliederen. Ik zal eerdaags de ervoor foto's laten zien.

Maar nu terug naar de pagina's. Ik heb ze gemaakt naar de challenge van het art journal forum. Ik heb er maar gelijk twee gemaakt.

Published with Blogger-droid v1.7.4

Zaterdag 8 oktober: the voice.

Ja ja ook wij zijn gevallen voor het muzikale geweld dat the voice met zich meebrengt. We genieten van de grappen en grollen van de coaches. We genieten van alles eromheen, maar vooral genieten we van het muzikale geweld. En ja jullie lezen het goed. Totzelfs Roy zit er klaar voor. We zijn dan ook benieuwd naar de rest.
Published with Blogger-droid v1.7.4