donderdag 24 juli 2008

Internet problemen 2

Het gaat allemaal wat langer duren. We hebben te veel problemen met KPN en gaan er nu weg. Het verhaal volgt nog wel een keertje. Nu ga ik even gebruik maken van de tijd die ik heb. Ik moet het er nu even van nemen als ik ergens kan internetten.

Dus tot snel.

vrijdag 18 juli 2008

internet problemen

We hebben het weer, Ships kpn. Ik zit dit nu dan ook even in een cafe te tikken. Ik hoop er thuis weer snel op te kunnen. Dus als jullie me missen.........

dinsdag 15 juli 2008

Dagje BlijdorpJa ja vandaag zijn we geweest. Helaas was het nieuwe gedeelte nog niet open, omdat alle handen nodig zijn voor het ijsberenverblijf maar dat mocht de pret niet drukken. We zijn naar de vrije vlucht show geweest en dat was schitterend. Roy weet ook hoe de klauwen voelen van de Oehoe en dat vond hij niet prettig (De foto hierboven is geen trucage. Hier ging hij rakelings langs Roy). Hieronder weer de foto overzicht.


Ook zijn we op kraamvisite geweest bij Bertus. Roy noemt het een gedrocht maar ik vind hem een schatje. Maar oordeel zelf maar.


maandag 14 juli 2008

Gewoon een mooie foto.

Dit is de kat van me schoonmoeder genaamd Kleintje. Ze is 15 jaar oud en door mishandeling is ze heel klein gebleven. Ze is heerlijk de baas in huis en we krijgen regelmatig te horen dat lust ze niet. Alleen doet de dame waar ze zin in heeft en eet ze ook als ze er trek in heeft. Dit keer had ik toevallig de camera bij de hand toen ze een bord met leverworst in de smiezen kreeg.PS: Na deze foto gemaakt te kunnen hebben was dametjes honger alweer voorbij en haalde ze weer gewoon haar neus ervoor op. Tutje lust alleen graag chocolade, dat hoef je echt niet te laten staan. Dat is gegarandeerd weg, maar de rest is een toevalstreffer.

vrijdag 11 juli 2008

Afscheid Danique 10 - 7 - ' 08

Ik vind al langer dat de kinderen om ons heen veels te snel veels te groot worden en dat bleek gisteravond maar weer eens. Danique nam afscheid van de basisschool en gelukkig konden we daar bij zijn. De musical die ze hadden ingestudeerd was geweldig en ook het afscheid van de kinderen door de juffen was schitterend. Er was zelfs door ouders een liedje gemaakt als afscheid van de leerkrachten. Al met al waren we van 7 tot 11 gisterenavond van huis, maar we hebben van minuut tot minuut genoten.

De dame gaat volgend jaar naar de brugklas HAVO/VWO. Hoe bedoel je kleine meisjes worden groot.

dinsdag 8 juli 2008

scrapproject onlinecrop 8 - 7 - ' 08

Vanavond mee gedaan aan de onlinecrop van het SA Forum. Er was een leuke te liften LO en ik had gelijk inspiratie en heb dus heerlijk zitten scrappen, terwijl Roy bezig was met zijn muziek. Ik moet het toch weer gewoon lekker vaker doen en zorgen dat ik me scrappersblock voorblijf.

De versie die ik ervan heb gemaakt:


Kan niet wachten.

Waarop zullen jullie je dan afvragen. Nou om weer naar Blijdorp te gaan. We zijn 27 juni nog geweest met de Suriname-avond, wat geweldig was, maar nu kregen we net het nieuwe Blijdorpblad en daarin stond dat de krokodillenrivier al geopend is en dat dat al de moeite waard is. De rest van de Savanne willen ze in de herfst klaar hebben, maar dit was al toegankelijk en dus al open gesteld.

Ook moeten de IJsberen eindelijk te zien zijn vanaf het einde van de maand en dus kan ik niet wachten tot het zover is. Weer mooie foto's maken en lekker genieten van alles eromheen.

maandag 7 juli 2008

Roy's APK

Afgelopen donderdag moesten we weer voor de halfjaarlijkse controle naar dr Maartense, Roy's oncoloog. Het bloed was weer goed en na de gebruikelijke vragen konden we weer gaan. Alleen is zijn schildklier medicijn verhoogd en was zijn suiker nog niet goed. Na een half uur gewacht te hebben stonden we met 5 min weer buiten. Volgens ons had die vergadering en dan zet die altijd de sneltreinvaart erin. In januari zien we hem weer. Hij wil ons toch nog te graag zien.

Vanmorgen moest Roy naar de diabetisch verpleegkundige van onze huisarts en daar kreeg die nog een keer op zijn kop. Zij vond de suiker dus echt niet goed en nu moeten we echt wat ons ritme gaan doen. Daar gaan we ons nu dan maar voor inzetten want dat wordt echt nodig.

mooie spreuk


Nieuw begin

Ik heb op hyves al een blog maar daar kan niet iedereen opkomen en dus heb ik besloten om weer een blog te nemen en nu ook bij te gaan houden. Ik heb weer zin om te scrappen en nu weer bloggen, dus we zijn weer op de goede weg. Nu weer volhouden......